Referenssit

Referenssit

Asiakkaita & asiakaskokemuksia

Top Security on tuottanut meille usean ravintolan turvajärjestelmät aina ennalta sovittuun hintaan. Asiointi on ollut mutkatonta.

Lauri Kokko, Uuni Pizzeria

”Kameroiden tuottama kuvanlaatu on erinomaista, ja palvelu on henkilökohtaista ja nopeaa.”

Miikka Ojala, Salaatix Oy

”Yhteistyö Top Securityn kanssa käynnistyi mallikkaasti ja heti tuli hyvä fiilis kun haettiin järkevää tapaa uusia kameravalvontaa mielummin eri kameratyypeillä kuin lisäämällä kameroita.
Asennusaikataulu piti ja toimi joustavasti ja asiantuntevasti. Työmaan jälki oli koko ajan siistiä eikä häirinnyt toimintaamme.
Järjestelmän käyttö opetettiin hyvin ja myöhemminkin ilmenneisiin kysymyksiin on vastattu aina nopeasti ja asiantuntevasti.
Todella hyvä yhteistyökumppani!”

Mari Mäntylä, Varastopäällikkö, Skanlog Oy

”Uuden kameravalvontajärjestelmän hankinta sujui kaikin puolin helposti ja järjestelmä on jo vajaassa vuodessa osoittanut, miten tärkeää on tarkoituksenmukainen moderni kameravalvonta. Järjestelmän

käytön opettelu oli varsin yksinkertaista, mikä pienentää kynnystä lähteä selvittämään mm. Ilkivaltatapauksia. Myös tallenteiden teko on helppoa viranomaisia varten.

Metro-Areenalla käyttö jakaantuu tapahtumien aikaiseen valvontaan ja perinteiseen yleisvalvontaan. Tapahtumissa Areenalla käy vuositasolla 150 000-250 000 henkeä ja normaalit jäävuorolaiset tämän päälle. Tapahtumien aikaisen valvonnan edut ovat olleet suuret, koska Top-Securityn myynti- ja asennusorganisaatiolta saadun asiantuntevan palautteen perusteella pienemmälläkin kameramäärällä saatiin haluttu peitto valvonta-alueille. Asennuspaikkoja mietittäessä myyjän suositukset kameratyypeistä ja ominaisuuksien tarkka asiantuntemus helpottivat suunnitelman toteuttamisen.

Myynti, aikataulutus, asennus ja käytön helppous luvatusti, enempää ei voi vaatia. Kaikki on toiminut erittäin hyvin ja tukea on saanut pyydettäessä välittömästi.

Voin suositella Top-Securityn kameravalvontajärjestelmän hankkimista vilpittömästi.”

Timo Vähäjylkkä, Kiinteistömestari, Espoo Metro-Areena