Hälytysjärjestelmät yrityksille

Hälytys­järjestelmät yrityksille

DSC ja Ajax antavat toimintavarmaa vahtia tiloille

Hälytysjärjestelmän tehtävänä on valvoa yrityksesi tiloja silloin kun tilat ovat tyhjillään henkilökunnasta sekä varoittaa mahdollisesta tulipalosta ja vesivuodosta. Hälytykset voidaan ohjata saapumaan joko omaan puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Yrityksemme edustaa, huoltaa ja asentaa DSC- ja Ajax-hälytysjärjestelmiä. Näiden turvatuotteiden avulla pystymme toteuttamaan niin pienten toimistojen kuin suurten teollisuuskiinteistöjen hälytysjärjestelmätarpeet.

Ajax on myös paljon muuta kuin hälytysjärjestelmä – sillä voidaan ohjata esimerkiksi nosto-ovia, pistorasioita ja vaikka valoja. Kun hälytin kytketään päälle sammuvat valot tai muut laitteet halutessanne automaattisesti.

Top Security Finland Oy on sertifioitu Ajax-jälleenmyyjä.

 

Hälytysjärjestelmä vaivattomasti huoltosopimuksella

Asennamme laadukkaat hälytysjärjestelmät vaivattomalla kolmen vuoden huoltosopimuksella ja ennalta sovitulla urakkahinnalla. Näin tiedät tarkalleen mitä hälytysjärjestelmäsi hankinta, asennus ja ylläpito maksavat ja vältyt turhilta tai yllättäviltä jatkokuluilta.

Pyydä rohkeasti arvio oman yrityksesi hälytysjärjestelmän kustannuksista. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Pirkkalassa ja Oulussa.